Wednesday, October 7, 2009

shopping tudung....

huhu masa ni aku kat first lady ngah cari tudung yang sesuai untuk dibeli...almaklumlah murah tudung tu...sape yang tak nak beli...hehe...sebenarnya sebelum aku bli tudung kat first lady 2 aku dah bli satu lagi 2dung, tp kat tmpt laen r...tiba2 nampak ada 2dung yNG Hrganya sangat berpatutan,apa salahnya bli satu lagi...hwa3...dah nama pun perempuan,tak sah kalo tak bershopping pakaian lebih dari satu....lumrah alam,nak wat camne..................

2 comments:

  1. ala.. time tu kita dah balik..

    ReplyDelete
  2. tpi ta pe,lps abis exam paper law 2 kan kte dah hang out ngan ftin n safwa...so kira okey la 2 an????

    ReplyDelete