Tuesday, December 22, 2009

gembiranya.....


Semalam adalah hari yg paling gembira dalam hidup aku....semalam floor aku ada sambut hari jadi emy n joaina....memang gempak giler r semalam...aku tak dapat nak gambarkan dengan kata2.....

mula2 kami sume dijamu dengan American Brownise n KFC sekali ngan jus apple n orange.....dah lah makanan dia menyelerakan...pas tu dah abis menjamu selera, kite org maen silent kiler....Ya Allah, pada mulanya aku punyalah seriau dgn permainan tu...

kalau siapa yg pernah main tahulah macam mana perasaannya..tersangatlah menyeramkan.......sampai satu saat aku yg jadi pembunuhnya...bila aku dapat tahu je yg aku kena jadi pembunuhnya, aku tak tahu nak bunuh sape...mula2 aku cuba bunuh nabila dengan mengenyitkan mata aku kat dia, tapi dia punya lah sengal...aku punyala kenyit banyak kali kat dia tapi hampeh...dia tak perasan pun yg aku ada kenyit mata kat dia....

at last aku bunuh joaina n bund yg duduk kat sebelah aku...semalam aku hanya sempat bunuh 2 org je sbb lps aku bunuh joaina n bund, nia dapat teka siapa pembunuhnya...pembunuhnya ialah aku!!!!!! hahahahahaha...permainan kita org tak habis sampai kat situ je....lps main silent killer kte layan pulak permainan meditasi....org yg memeditasikan kita org ialah nabila...permainan tu pun best gak...

bila sume org dah penat n dorang pun balik bilik dorang, tinggallah aku, joaina, bund, emy n mimi kat dalam bilik tu...apa lagi kita org layan satu lagi permainan iaitu UNO...kikikiki...best tol main uno...smlm adalah kali pertama aku main uno...mula2 aku asyik kalah je...tp masa time last kte org main, aku dapat nombor 3...aku dapat kalahkan emy....yeppi, akhirnya setelah penantianku yg berjam lamanya berbalas juga....at last kte org tido kol 4 pagi...kesian emy, dahlah kelas dia pukul 8 pg.....kita org plak sebok dok layan uno....huhu..hmmmm aku nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada joaina, emy, bund n mimi kerana adakan parti tu...thanks korang.....esok aku balik....happy nya.........k lah..bubuy sume...semoga bertemu di lain kali...wassalam =) weeeeeehaaaa

2 comments:

  1. jenoh kao..
    asyik maen ja..
    seronok bunyiknye..;p

    ReplyDelete
  2. memang seronok giler...

    seronok tak terkata r...

    ReplyDelete